måndag 19 maj 2014

regn eller djungelvrål?


Paraply eller parasoll? Svart eller vitt? Efter två tidigare "försök", regn och kyla satte käppar i hjulet som Ni vet, är balkongen nu äntligen i sitt fullständiga skick. Check. När väderprognosen utlovade sommarväder igen hamnade allt slutligen på sin rätta plats. Bostaden utökades med ett rum - ett rum med oanade utsikter! 


Min urbana odling, vanliga ärtsoppa-ärtor, har fått flytta ut från fönsterbrädan och växer så det knakar. De e växter i dem! Några fröskidor har jag inte sett till och vet heller inte om de utvecklar några. Ett billigt, dekorativt och framför allt kul sätt att "göra eget". Djur som vattenkannor i plast, är jag barnsligt förtjust i, och ur min "samling" plockades de svart/vita fram. Snigel, elefant, gris och givetvis en hare! Ledorden har varit kvadratsmart, lättskött, hopfällbart, multifunktionellt, vädertåligt i svart och vitt! Nu är det bara en skål med djungelvrål som saknas! Gott att leva i, eller hur?

Mer om möbler & textil och allt om det superenkla DIY-projektet "compact gardening" finns att gräva i här! Utomhusbelysning i skyddsklass IP44 för nattsudd på balkongen finns upplysningsvis här!

Det svarta brickbordet i plåt / Rusta och parasollen för montage på balkongräcket är från IKEA. Jula har även ett prisvärt och snyggt bord för små ytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar