söndag 20 november 2016

hängsmycke - Monthly Makers tema METALL nov 2016 - DIY
Ett svart hål i rymden? En intergalaktisk resa? Nää, men Djungelboken har i november varit en stor inspirationskälla! Månadens tema METALL på Monthly Makers passade mig som hand i handsken! Jag tycker om att arbeta med metall när jag inte jobbar textilt. Två motsatser. Hårt och mjukt. Dessutom fick jag avreagera mig efter otaliga samtal med Com Hem och en totalhavererad plåtbil utan bromsar! Ett hängsmycke är mitt bidrag den här gången med den passande sångtexten "jag snor mig runt kring dig" ur Djungelboken (Vyss på dig). Sansat stansad så klart. Med de orden tackar jag, Kaa . . . rin för mig!

Stansverktyg + material finns bla att köpa hos Pagoni i norrländska Örnsköldsvik!

12 kommentarer:

 1. Tyckte jag kände igen citatet och när du sedan skrev ut sången så såg jag Kaa framför mig. Härlig vaggvisa men med egoistiskt motiv :-)Roligt att du lät bokstäverna sno runt en aning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för feedback, Katarina! Och runt går det, vare sig man vill eller inte!

   Radera
 2. HAHA ÅH, när polletten föll ner!

  När jag vred huvudet runt runt för att läsa texten direkt på översta bilden tyckte jag det var en vacker kärleksförklaring, men i citatet hajade hjärnan till. Väldigt kul överraskning i mycket fint utförande! Tycker om kombinationen med den kraftiga kedjan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lika kul som alltid att läsa Dina kommentarer! Dina ord får mig att le ända in i hjärtat. Jag fullkomligt älskar Din hare!

   Radera
 3. Åh vilket himla fint citat att stansa! Och så läckert och lekfullt att ett A fick vara på sniskan. Gillar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir över dina ord, men är samtidigt ledsen över plåtskrället till bil som är på väg med bärgare till skroten (plånboken åxå). På tal om METALL alltså!

   Radera
 4. Jag tänkte också först att det var en sorts kärleksförklaring, kul att det var från djungelboken :D Det citatet passade ju perfekt på en cirkel också! Och riktigt snyggt utförande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Mikalela! Min kärleksfulle man kan alla texter ur Djungelboken utantill !!! och han var min ursprungliga inspirationskälla! Så kan det bli!

   Radera
 5. Hahaha jag tänkte också att det var en kärleksförklaring. <3 Sjukt snyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Jessica! En kärleksförklaring av stora mått!

   Radera
 6. Läckert halsband och härlig koppling till djungelboken. Älskar verkligen hur du skrivit ditt blogginlägg; finurligt, roligt och med väl avvägda ord. Tack!

  SvaraRadera