söndag 22 juni 2014

check✅


Lite rutigt har adderats till den svartvita balkonginredningen. Praktiskt med plast. Check! Den flätade strandväskan med bred botten är från Claes Ohlsson, 79:-. Som hittat, tycker jag. Just nu används den som ytterkruka, men när sommarkvällarna blir kyligare och mörkret faller tidigare kommer det finnas plädar att vira in sig i för att hålla kvar sommaren så länge som möjligt. Vad gör man inte för att få mysa utomhus de få månader som det svenska klimatet medger? 


Rutigt och randigt på tvären och längden. Smalrandigt, bredrandigt, men långrandigt, det vill säga, boring blir det aldrig. Med ränder kan man förändra mycket i en inredning. Att mixa med prickigt och rutigt i samma färgskala är också kul. Eller varför inte blanda med mindre strama och strikta mönster. Ös på ordentligt! 

Kuddar förvaras i en "lövkorg" som finns på bygg- och trädgårdsmarknader lite varstans. Lätt att ta med sig inomhus när det helt plötsligt blir vanlig svensk sommar . . . dripp, dripp, dropp! Som det förväntas bli hela kommande vecka alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar